Az országos SOMMER Márkakereskedő hálózat

Kedves SOMMER termék tulajdonos!

A garancia kérdése minden vásárlás egyik sarkalatos pontja. Ön jól döntött a megbízható SOMMER termék megvételekor. Számunkra rendkívül fontos, hogy a termékeinkkel tökéletes élményt nyújthassuk Önnek, és a hozzá kapcsolódó garanciát biztonságban élvezhesse.

A megadott garanciaidők a német anyavállalat magyarországi képviselete, azaz a SOMMER Hungary (SOMMER Kaputechnika Kft.) által az adott termékre kiállított értékesítési bizonylatának dátumától érvényesek.

Termékeinkre lakossági felhasználás (nem ipari vagy társasházi) esetén 5 év, illetve 2 év kiterjesztett alkatrészgaranciát vállalunk.*

A garanciát érvényesíteni közvetlenül a számlát kiállító értékesítő partnerünkön keresztül lehet. *Részletes információk >> garancia.pdf

A garancia a garázskapu/kertkapu/ipari kapu/sorompó meghajtás telepítése esetén a számlával, illetve az átadási jegyzőkönyvvel együtt érvényesíthető. Az átadási jegyzőkönyvet a telepítő köteles biztosítani a megrendelő számára. Az átadási jegyzőkönyveket innen is letöltheti (PDF formátumban):