Sommer logo

Regionális SOMMER Márkakereskedő hálózat

Telecody Courier csomaglerakás

Az intelligens SOMMER csomaglerakási funkció lehetővé teszi a kézbesítő számára, hogy a csomagot a garázsban lerakja. Ekkor a garázskapu nyitási magassága egyedileg meghatározható. Két biztonsági fokozat választható: A kapunyitás történhet a piros gombbal vagy egyedi számkóddal.

Azt, hogy az Ön meghajtása kompatibilis-e a Telecody Courier-rel, a Kompatibilitás oldalon ellenőrizheti.

 

Funkció

A Telecody Courier használatával a csomagot már nem kell elhoznia az átvételi pontról, a csomagpontról, vagy éppen szomszédjától. Elegendő egy rövid út a garázsig.

 

 

 

 

Pontos és stresszmentes

A csomagokat már az első kézbesítési kísérletkor le lehet szállítani Önnek. Hogyan? A csomagszállítónak, pl. DHL, lerakási helynek egyszerűen adja meg a garázst. A kapunyitás történhet a piros gombbal vagy egy számkóddal. A számkódot a lerakási helyen is megadhatja.

 

 

 

Biztonság

A csomagokat kívülállókkal és az időjárással szemben védetten tárolhatja garázsában. A hozzáférési kódot egyedileg lehet megadni, és a nyitási funkció bármikor szüneteltethető.

 

 

 

 

Rádiós kódbillentyűzet

A Telecody Courier rádiós kódbillentyűzetként is használható.

 

 

 

 

További előnyök

Két nyitási funkció
A garázs nyitása vagy a piros gomb megnyomásával vagy egyedi hozzáférési kóddal történik.

Automatikus zárási funkció
15 másodperc után a garázskapu automatikusan zár.

Biztonság
A SOMloq2 rádiórendszer maximális biztonságot nyújt a hackerek ellen a 128 bites AES ugrókódos titkosítás révén.

Egyszerű telepítés
A rögzítőanyagot és a megfelelő alumínium fali tartót a szállítmány már tartalmazza.

Funkció

Az átvételi ponton, csomagponton vagy a szomszédnál történő átvétel már a múlté. A csomagokat kényelmesen, közvetlenül a lehet leszállítani a garázsba.

 

Garázsban történő elhelyezés engedélyezése

A csomagkézbesítés nem lehetséges, mert senki nincs otthon? A csomagszállítónak, pl.  DHL részére előzetesen engedje meg a garázsban történő lerakást. A lerakási helyet és a hozzáférési kódot a weboldalon vagy az alkalmazásban a küldemény követésnél lehet megadni.

 

 

 

Hozzáférési kód vagy piros gomb

A csomagszállító az előre meghatározott hozzáférési kóddal a garázsban tudja lerakni a csomagokat. Megadhat egy hozzáférési kódot, de használhatja a csomagfunkció piros gombját is. A csomagfunkció bármikor szüneteltethető.

 

 

 

Csomagkézbesítés a garázsba

A csomagszállító megnyomja a piros gombot vagy megadja a hozzáférési kódot. A Telecody Courier parancsot küld a kapu kinyitáshoz, kb. 3 másodperc múlva a garázskapu meghajtás leáll. A csomagszállító most le tudja rakni a csomagot a garázsba. 15 másodperc múlva a garázskapu ismét zár. Javasoljuk, hogy a kívánt lerakási helynek a garázs padlóját jelölje meg.

 

 

A csomag kényelmes elvitele

A megszokott módon nyissa ki garázsát távirányítójával, vagy Telecody Courier egysége segítségével és tetszés szerinti időben hozza el csomagját.

 

 

 

Pontos és stresszmentes

Garázsban történő elhelyezés

Nincs otthon és ezért a csomagot nem lehet kézbesíteni? Este lett és az átvételi pont már nincs nyitva? Nem talál parkolóhelyet a környéken? Ezek mind mind olyan dolgok, amelyre a jövőben már nem kell, hogy gondja legyen. A Telecody Courier-nak köszönhetően az intelligens csomagmegoldás teljesen stresszmentes, és közvetlenül az garázsában érhető el: idegenekkel és az időjárással védetten.

A csomagszállítója részére engedélyezze a garázsába történő elhelyezést. A DHL-nél például így működik:

Hozzáférési kóddal

  1. Küldemény követés a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül
  2. Lerakási hely és hozzáférési kód meghatározása: „Garázs, 1234 hozzáférési kód a kódbillentyűzeten”

Piros gomb, hozzáférési kód nélkül

  1. Küldemény követés a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül
  2. Lerakási hely, és a piros gombbal kapcsolatos infó elmentése: „Garázs, nyomja meg a piros gombot a kódbillentyűzeten”

Biztonság

A Telecody Courier két biztonsági fokozatot kínál: kapunyitás a piros gombbal, vagy éppen egyedileg választott hozzáférési kóddal. A nyitási magasság a számbillentyűzettel állítható be. Mivel a nyitási magasság összefügg a nyitási idővel, ezért 3-9 másodperc közötti nyitási időt határozhat meg. A nyitási magasság a garázskaputól és a nyitási időtől függ. Gyárilag a nyitási idő 3 másodperc, ami kb. 30 cm nyitási magasságnak felel meg.

Az alapértelmezett nyitva tartási idő 15 másodperc. Praktikus megoldás, ha a kapu az említett 15 másodperc után automatikusan bezárul. A nyitási funkció ráadásul bármikor szüneteltethető akkor, ha például elutazik, vagy nem vár csomagot.

A Telecody Courier és a garázskapu meghajtás közötti kommunikáció a SOMloq2 rádiórendszerrel történik. Nem lehetséges a vezetékes rendszereknél előforduló rövidre zárás vagy áthidalás.