Sommer logo

Regionális SOMMER Márkakereskedő hálózat

RUNner+

A RUNner+ még inkább megfelel az ipari kapukkal szemben támasztott, szigorú követelményeknek.
A RUNner meghajtáshoz hasonlóan strapabíró felépítésű, ellenálló, korrózióálló, biztonságos, megbízható és halk kapuműködést biztosít.
Max. 12 m-es mozgatási úttal rendelkező és 800 kg-nál nem nagyobb kaputömegű tolókapukhoz.
✔️Védelem számodra és szeretteid számára
A meghajtás önállóan hozzátanul, és a Dynamic Power System-nek (DPS) köszönhetően mindig úgy mozog, ahogy éppen a legjobb. Igazodik a környezeti feltételekhez, és mindig azonos sebességgel mozog. Az akadályok azt jelentik a meghajtás számára, hogy hirtelen nagyobb erőre van szükség. Ebben az esetben megáll, vagy irányt vált. Így megakadályozza a személyi sérüléseket vagy az anyagi károkat. Ezenkívül a SOMMER kiegészítő biztonsági tartozékokat is kínál. (Fénysorompó, biztonsági érintkezőléc stb.)
✔️Hosszú élettartam a kíméletes lágymenetnek köszönhetően
A lágymenet „Nyitás” és „Zárás” üzemmódban kíméli a kaput és a meghajtást. Röviddel a kapu véghelyzetei előtt csökken a sebesség, ami kíméli a mechanikát és ezáltal növeli a élettartamot. Nincsenek zavaró csukódási zajok.
✔️Áramkimaradás – mi van ilyenkor?
Azért, hogy áramkimaradás esetén is ki lehessen nyitni a kaput, a mechanikus vészreteszelés segítségével kézzel mozgatható. A reteszoldás még a meghajtásra gyakorolt erős leszorító nyomás esetén is csekély erőkifejtéssel kioldható, így bejuthatsz az udvarba.
✔️Akkucsomag áramkimaradás esetére
Áramkimaradás esetén a meghajtás szünetmentes áramellátása az akkucsomagról biztosítható.
✔️Környezetbarát és költséghatékony
A takarékos toroid transzformátornak köszönhetően az áramfogyasztás és a környezeti terhelés rendkívül alacsony.
✔️Kiváló minőségű és stabil
A strapabíró, üvegszálerősítésű műanyagból készült, beépített acélmagos fogasléc maximális stabilitást és halk gördülést biztosít.
✔️Funkciók, melyek könnyebbé teszik a mindennapokat
A részleges nyitás funkció akkor használható, ha a kaput csak részlegesen kell kinyitni, pl. amikor kerékpárral szeretne bejutni az udvarba.
Az automatikus záródással biztos lehet abban, hogy a kapu mindig bezáródik utánad. A fénysorompón történő áthaladást követően a kapu a beállított idő letelte után magától visszacsukódik.
 Runer+ SOMMER
További részletekért érdeklődj Márkakereskedői hálózatunk Hozzád legközelebb eső üzletében!