Sommer logo

Regionális SOMMER Márkakereskedő hálózat

SOMMER rádiótechnika: Senki sem zavar bele

Rádiótechnika - SOMMER

Működtesse alkalmazásait egyszerűen és kényelmesen, rádiós távirányítóval!
A SOMMER rádiós termékei ugyanis egyedülálló szabadságot nyújtanak Önnek saját otthonában, kertjében vagy garázsában. El fog ámulni, mi minden működtethető rádióval, és ez mennyire kényelmes. További előny: egyszerű, gyors és kedvező árú telepítés. Nincs szükség fáradságos és költséges kábelezésre. Ezzel időt és pénzt takarít meg!

Minőség

Mi adjuk a minőséget – Önnek pedig csak élveznie kell a kényelmet

A SOMMER hosszú élettartamú rádiós termékeiben még évek múlva is megbízhat. Ez egyrészt a kiváló minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek, másrészt pedig a gondos megmunkálásnak köszönhető. Ezek teszik lehetővé az egyedülálló alkalmazást a saját otthonában és a kültéren.

Rádiótechnika- SOMMER

Sokoldalúság

A SOMMER rádió sokoldalú lehetőségei

Megfelelő megoldásokat kínálunk a napellenzők, redőnyök, kapumeghajtások, az otthoni wellness és szórakoztató részleg, az elektromos és elektronikus készülékek, kerti és teljes kültéri alkalmazások távvezérléséhez.

Biztonság

Mindig is az Ön biztonsága vezérelt bennünket, és ez így is marad

Rádiós megoldásaink biztonságos és kényelmes kezelést és összekapcsolást biztosítanak a házban, a kertben, az udvaron vagy a garázsban található készülékei számára. A SOMMER-nél a kényelem és a biztonság kéz a kézben jár. Határtalan rádiós megoldásaink kényelmét csak akkor élvezheti ténylegesen, ha biztonságban érzi magát. Győződjön meg a rádiós termékek biztosította számtalan lehetőségről, és el fog ámulni, mi minden működtethető rádiós távvezérléssel.

Megbízhatóság

A legmagasabb szintű megbízhatóság

Elmúlt az az idő, amikor a garázskaput, a napellenzőt stb. kézzel kell nyitnia és csuknia. Két rádiórendszerünk, a Somloq ugrókódos rendszer és a Somloq2 úgy megkönnyítik ezeket és számos más funkciót, mint még soha. Mindkét rendszer a biztonságos ugrókódos technológiát alkalmazza:

  • rádiófrekvenciákat és rövid adási időtartamokat használ a gyors és zavarmentes rádióparancsokhoz.
  • Kódlopás elleni optimális védelemmel a jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében.

A SOMloq2 egy az egyben a Somloq ugrókódra épül: így a már meglévő SOMMER meghajtásait nem kell lecserélnie. Elég egy bővítés, és máris élvezheti a további előnyöket.

Összehasonlítás: Somloq ugrókód és SOMloq2

A két rádiórendszer összehasonlítása

Somloq ugrókód SOMloq2
Frekvencia FM 868,8 MHz FM 868,8 MHz
FM 868,95 MHz
Titkosítás 66 bites 128 bites AES
Kétirányú Nem Igen
Ugrókód Igen Igen
Hop funkció Nem Igen
Kapuállapot lekérdezése Nem Igen
Auto Repeat funkció Nem Igen
Homelink-kompatibilis Igen Nem