Sommer logo

Az országos SOMMER Márkakereskedő hálózat

Biztonságos mozgatás gombnyomásra

Emlékszik még arra, amikor még nem volt távirányító a televízióhoz? Ez ma már elképzelhetetlen. Ennek ellenére még ma is kiszáll az autójából, fáradságosan, kézzel kinyitja a kaput, visszaül az autóba, halad előre öt métert, majd megáll, újra kiszáll, és visszamegy, hogy ismét becsukja a kaput? Vagy kényelemből inkább állandóan nyitva hagyja a kaput, hogy bárki egyszerűen bemehessen az udvarjába?
A modern kapumozgatókkal ez már mind a múlté, hiszen már régóta megfizethetők, és gyorsan felszerelhetők. Elég a gombnyomás, és a kapu máris teljesen automatikusan nyílik vagy záródik.
Az udvari és külső kapu mozgatómotorok két nagy családja a nyílókapu meghajtások és a tolókapu meghajtások. A követelményektől függően nálunk mindig megtalálja a megfelelő meghajtást. Ne sajnálja magától ezt a mindennapi kényelmet!

SOMMER udvari és külső kapu mozgatómotorok

SOMMER tolókapu meghajtások

SOMMER tolókapu meghajtások

SOMMER nyílókapu meghajtások

SOMMER nyílókapu meghajtások

Minőség

Mi adjuk a minőséget – Önnek pedig csak élveznie kell a kényelmet!
A SOMMER hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez egyrészt a kiváló minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek, másrészt pedig a gondos megmunkálásnak és a tanúsítványoknak köszönhető, amelyek lehetővé teszik, hogy megtalálja az álmai kapujához leginkább illeszkedő meghajtást.

Biztonság

Mindig is az Ön biztonsága vezérelt bennünket, és ez így is marad.
A SOMMER kiemelt figyelmet fordít a biztonságra és a balesetvédelemre. Meghajtásainkat megbízható, szabványos technológiával szereljük fel.
Az automatikusan akadályfelismerés optimális védelmet garantál. Akadályba ütközve ugyanis a meghajtás visszafordul (irányt vált), így biztosítva, hogy sem személyek, sem állatok, sem járművek ne szorulhassanak be.
Áramkimaradás esetén a könnyen kezelhető SOMMER vészkioldó rendszer a hozzá tartozó kulccsal hozható működésbe, és a kapu bármely pozícióban kézzel nyitható (reteszoldás) vagy zárható (visszareteszelés).
Az önfékező motor hatékony védelmet nyújt a betörés vagy az illetéktelen behatolás ellen. A nyíló- vagy tolókapu még áramkimaradás esetén is reteszelt (lezárt) állapotban marad.
Mindezek a komponensek bármilyen helyzetben optimális biztonságot nyújtanak.

Könnyen szerelhető

A legapróbb részletekig átgondolt.
A SOMMER hálózati csatlakozódugóval szállítja a külső kapu mozgatómotorokat, ami egyszerű szerelést tesz lehetővé. Így a hozzáértő szerelő már az építkezés helyszínen tesztelheti és üzembe helyezheti a meghajtást, még akkor is, ha ő maga nem villanyszerelő. Ezzel Te időt és pénzt takaríthatsz meg.
Következő lépésként a villanyszerelőnek már csak a fixen fektetett elektromos csatlakozást kell bekötnie, mivel a meghajtást már előtte tesztelték és üzembe helyezték, így az azonnal használatba is vehető.
További részletekért érdeklődjön Márkakereskedői hálózatunk Önhöz legközelebb eső üzletében.
www.sommer.hu